Hvad søger du hjælp til?

Har du spørgsmål til elregningen, tekniske spørgsmål vedrørende strømmen, internet problemer eller...? Så skal vi guide dig hen til den rigtige hjemmeside.

goenergi

Er elhandler og kan hjælpe dig med din elregning, el-abonnement eller lignende, såfremt du er kunde hos goenergi

RAH Net

Er dit elnetselskab og er dem, der sørger for du har strøm i kontakten. De kan hjælpe dig med spørgsmål vedrørende status på drift, tekniske spørgsmål m.v.

RAH Fiberbredbånd

Er din Internet, TV og telefoni udbyder og kan hjælpe dig med dit abonnement, regning eller lignende, såfremt du er kunde hos RAH Fiberbredbånd.

Elhandel

Du køber din strøm hos elhandleren – men strømmen bliver transporteret af netselskabet.

Du kan frit vælge din egen
elleverandør

Du bestemmer selv, hvor du vil købe din strøm. Uanset valg af elleverandør vil strømmen blive transporteret ud til dig fra det netselskab, som har opgaven i netop dit område.

Elleverandøren opkræver hele elregningen hos dig. Det betyder, at elleverandøren opkræver elafgifter og moms til staten, transportbetaling til nettet samt selve elprisen.

Er du i tvivl om, hvem din
elleverandør er?

Når du skal vælge din elleverandør, kan du blandt andet finde en oversigt over leverandører, produkter og priser på elpris.dk

Hvis du er tvivl om, hvem du har som elleverandør, vil det typisk fremgå af din regning. Du kan også orientere dig på eloverblik.dk

RAH Elhandel fusionerede og fik nyt navn

RAH besluttede i 2014 at stifte elhandelsselskabet, RAH Elhandel A/S. Selskabet blev stiftet for at give kunderne en mulighed for at handle lokalt og samtidig beholde den stærke lokale tilknytning i området.

I sommeren 2017 fusionerede selskabet med MES Elhandel A/S i Brande, og i sommeren 2018 blev elhandelsaktiviterne fra Thy-Mors Energi Elsalg A/S lagt ind i selskabet.

Skiftede navn til go’energi
Samtidig skiftede selskabet navn fra RAH Elhandel A/S til go’energi A/S, som du kender i dag.
go’energi A/S har fastholdt fokus på det lokale og den lokale tilknytning med kontorer i Ringkøbing, Brande og Thisted.

Vil du vide mere om go’energi?

Du kan finde meget mere om elleverandøren go’energi A/S ved at forsætte til deres egen side.