Hvad søger du hjælp til?

Har du spørgsmål til elregningen, tekniske spørgsmål vedrørende strømmen, internet problemer eller...? Så skal vi guide dig hen til den rigtige hjemmeside.

goenergi

Er elhandler og kan hjælpe dig med din elregning, el-abonnement eller lignende, såfremt du er kunde hos goenergi

RAH Net

Er dit elnetselskab og er dem, der sørger for du har strøm i kontakten. De kan hjælpe dig med spørgsmål vedrørende status på drift, tekniske spørgsmål m.v.

RAH Fiberbredbånd

Er din Internet, TV og telefoni udbyder og kan hjælpe dig med dit abonnement, regning eller lignende, såfremt du er kunde hos RAH Fiberbredbånd.

Organisation

RAH er og har været kendetegnet som en stabil og tryg arbejdsplads, hvor der ikke har været den store udskiftning i medarbejderstaben. Vi er glade for, at vi kan bidrage med og fastholde arbejdspladser i Vestjylland.

RAH er et meget driftssikkert og veldrevet energiselskab.

Der arbejdes ud fra en solid vestjysk tilgang til tingene, og vores medarbejdere har været hos os igennem mange år. Hos RAH har vi stor fokus på medarbejdernes kompetenceudvikling, deres inddragelse i og påvirkning af virksomhedens arbejdsprocesser. Vi oplever også en stor interesse for at blive en del af RAH. Alt sammen noget, der forbinder RAH med en stabilitet, som vores kunder og andelshavere kan føle sig trygge ved.

Se organisationen

Andelshaver udtaler

RAH er til at stole på! Ordentlighed, som jeg kan lide det!

 

Fantastisk at RAH udruller fiber i området. RAH er med til at bakke op om bosætning og etablering af virksomheder i vores område. Og så er RAH til at stole på! Ordentlighed, som jeg kan lide det!
Per Green